« Janvāra tēmas | Home | Par makšķerēšans note… »

Latgales čempionātā zemledus makšķerēšanā

Latgales čempionāta galvenais tiesnesis Elgasts Dimants atsūtīja sekojošu ziņu.
Ar nedēļas intervālu, Eikša ezerā Preiļu rajonā norisinājās Latgales čempionāts zemledus makšķerēšanā pirmā kārta, nedēļu iepriekš šeit notika Latvijas čempionāts zemledus makšķerēšanā pirmā kārta.
Pēc dalībnieku reģistrācijas, izlozes un sacensību svinīgas atklāšanas dalībnieki ieņēma savas starta vietas un atskanot starta signālam sākās spraiga cīņa, kurā dalību ņēma divpadsmit komandas. Pārsvarā ķērās asari, raudas, pliči un ķīši, pa starpai gadījās arī kāds palielāks breksēns. Visumā cope bija diezgan intensīva pateicoties Dabas mātei. Pūta lēns DR vējš un sniga smalks sniedziņš. Pēc trīs ar pusi stundu cīņas, zonu tiesneši nodeva lomus svēršanai. Nosverot lomus un saskaitot punktus par pirmās kārtas līderiem komandu vērtējumā izvirzījās Preiļu rajona komanda „Spečuki” – 4 punkti, otro un trešo vietu dalīja komanda no Ogres „Mēs Zivīm” - 12 punkti un komanda no Preiļiem „Āķis” - 12 punkti. Ceturtajā vietā Rēzeknes ”Ecietoji SC” 23 p. un piektajā vietā - Daugavpils „Expert” 24 p.
Individuāli labākos rezultātus uzrādīja Ainārs Kalvāns (3,394 kg.), Māris Āriņš (3,182kg.), Aldis Kalvāns (2,160 kg.) un Juris Kasickis (1,926 kg.) - visi Preiļu rajona komanda „Spečuki”.
Sacensību organizētāji pateicas par atbalstu SIA „Salmo” , SIA „Expert” un SIA „Ahoi”, kā arī tiesnešu brigādei.
Sacensību otrā kārta notiks 2009. gada 15.februārī Preiļu rajonā. Info: www.preili.lv vai pa tālr.28757027. E. Dimants.
Uz tikšanos!
 
18. 01. 2009.

  Seko jaunumiem Facebook



One comment

aldis aldis - 22-01-’09 09:32

Galigi garam individualais vertejums.
Nesapratu, paskaidro detalizētāk.



(optional field)
(optional field)
Ieraksts nepieciešams tikai, lai šeit neparādītos automātisku komentāru sūtījumi.
Remember personal info?
Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.
 
© Copyright JST 2017-2020. All rights reserved.